Je werk als Medewerker Dagdienst
Bij dé hotspot van Twente
De Twentsche Foodhal is dé hotspot in Enschede, waar je heerlijk kunt eten en drinken zonder poeha. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een medewerker bar & bediening met relevante werkervaring. Je bent overdag het gezicht voor onze gasten en met jouw bruisende persoonlijkheid zorg jij dat de gasten zich keer op keer weer thuis voelen bij de Twentsche Foodhal; je bent zeer sociaal, vrolijk en vriendelijk; je bent zelfverzekerd en kan goed omgaan met piekdrukte in je werk! De werkzaamheden zijn een combi van horeca en facilitaire zaken.
Ben je voor minimaal 24 uur per week op 3 doordeweekse dagen (9 tot 17 uur) beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact. De dagen zijn altijd in overleg.
Ons team bestaat uit unieke persoonlijkheden en we vinden het dan ook heel belangrijk dat je binnen de Twentsche Foodhal jezelf kunt zijn. We helpen je graag nog beter in je vak te worden en daarom organiseren we regelmatig inspiratie- en kennisbijeenkomsten over horeca gerelateerde zaken of de producten die we serveren. Zodat je onze gasten nog beter kan adviseren.
Goed te weten: Het volgen van (vak)gerelateerde opleidingen juichen we toe en kan zelfs vanuit onze eigen horeca academie! Verder zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de Twentsche Foodhal.
Ben je ook enthousiast geworden? We ontmoeten je graag!
Ontdek hier >> je collega’s
Je werk als Medewerker Dagdienst
Bij dé hotspot van Twente
De Twentsche Foodhal is dé hotspot in Enschede, waar je heerlijk kunt eten en drinken zonder poeha. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een medewerker bar & bediening met relevante werkervaring. Je bent overdag het gezicht voor onze gasten en met jouw bruisende persoonlijkheid zorg jij dat de gasten zich keer op keer weer thuis voelen bij de Twentsche Foodhal; je bent zeer sociaal, vrolijk en vriendelijk; je bent zelfverzekerd en kan goed omgaan met piekdrukte in je werk! De werkzaamheden zijn een combi van horeca en facilitaire zaken.
Ben je voor minimaal 24 uur per week op 3 doordeweekse dagen (9 tot 17 uur) beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact. De dagen zijn altijd in overleg.
Ons team bestaat uit unieke persoonlijkheden en we vinden het dan ook heel belangrijk dat je binnen de Twentsche Foodhal jezelf kunt zijn. We helpen je graag nog beter in je vak te worden en daarom organiseren we regelmatig inspiratie- en kennisbijeenkomsten over horeca gerelateerde zaken of de producten die we serveren. Zodat je onze gasten nog beter kan adviseren.
Goed te weten: Het volgen van (vak)gerelateerde opleidingen juichen we toe en kan zelfs vanuit onze eigen horeca academie! Verder zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de Twentsche Foodhal.
Ben je ook enthousiast geworden? We ontmoeten je graag!
Ontdek hier ?? je collega’s
Zo ziet je werk er uit
Is dit jouw (bij)baan?
We komen graag met je in contact.
Deze keukens vind je in de foodhal
Collega’s aan het woord
Vera
Barmanager
Wat vind je leuk aan je werk?
Het leuke aan werken bij de Twentsche Foodhal vind ik dat er altijd wel wat te doen is en de werkzaamheden afwisselend zijn. Saaie dagen zijn er niet.
Waarom heb je voor ons gekozen?
Ik ben bij de Twentsche Foodhal begonnen als stagiair en ben hier gebleven. Ik heb gekozen voor dit bedrijf omdat het concept mij erg aansprak en omdat ik hier een goede kans voor mijzelf zag liggen om veel te leren in het vak.
Wat doe je naast je werk?
Naast werk volg ik nog een MBO opleiding, meewerkend horeca ondernemer bij het ROC van Twente in Almelo.
Wat vind je leuk aan je werk?
I think my job has 2 most important things that make me enjoy working – pleasant atmosphere and great colleagues! The atmosphere is always very nice – including both the place and the people that come here. And my colleagues are very supportive, fun and talented people! That makes work more satisfying and rewarding!
Waarom heb je voor ons gekozen?
I always liked Twentsche Foodhal, but what made me apply for a job there was one of my friends, that worked there at the time. He told me how nice the colleagues and the place are, that they need new employees and that he thinks, I would enjoy this job. And he was right! I think Twentsche Foodhal is a unique place and am excited to work here!
Wat doe je naast je werk?
Apart from working, I study Communication Science at University of Twente, I also enjoy cooking (and eating), dancing, playing computer games (and sometimes guitar), spending time with people I love and spoiling my cat.
Kristine
Medewerkster Bediening
Anne
Servicemanager
Wat vind je leuk aan je werk?
Het leukste aan dit werk vind ik de afwisseling en het team. De verschillende taken waarbij ik de ene dag achter mijn laptop zit en de volgende dag op een evenement voor 300 gasten sta zorgen ervoor dat het werken in de Twentsche Foodhal nooit saai is. Nog belangrijker vind ik het team waarmee we werken, zowel de ondernemers in de keukens als het flexteam bij de bar. Iedereen heeft als doel de Twentsche Foodhal tot een succes te brengen en dat zorgt ervoor dat we een gezellig en gemotiveerd team hebben staan wat het werken extra leuk maakt!
Waarom heb je voor ons gekozen?
Ik wilde graag weer in de horeca werken als bijbaantje naast mijn studie en de uitstraling van de Twentsche Foodhal sprak mij daarin erg aan. Daarnaast zag ik het als een kans om van dichtbij te zien hoe verschillende ondernemers hun concept ontwikkelen. Inmiddels heb ik mijn diploma sociaal werk gehaald en heb ik er daarna bewust voor gekozen om fulltime bij de Twentsche Foodhal te blijven omdat ik hier verschillende keren de kans heb gekregen om te groeien en me kon blijven ontwikkelen.
Wat doe je naast je werk?
Naast mijn werk ben ik het liefst op pad met mijn hond, familie of vrienden.
Is dit jouw baan?
We komen graag met je in contact.
Twentsche Foodhal
Wij kijken vooral naar jou als persoon
Bij de Twentsche Foodhal draait het om verrassen en je welkom voelen. Dit geldt ook voor ons personeel. Wij kijken in eerste instantie vooral naar jou als persoon. Jij als allround medewerker bediening hebt een grote rol in het coachen en opleiden van het personeel.
Enorme groei . door eigen horeca opleiding, events zoals Remember de Time en Vroegzat en grote zakelijke partijen.
Never a dull moment.
Wat maakt het leuk. Specifieke doelgroep. Internationaal, nooit saai of oudbollig.
Leuke diverse internationale gasten.
Sociaal Maatschappelijke rol met de opleiding en bezig met verduurzaming. Meer dan 30% van locale en duurzame herkomst.
Opgericht
Enschede
keukens
Gasten per week
Reageer hier
—
Laat hier je gegevens achter, dan zien we elkaar snel!
Reageer hier
—
Laat hier je gegevens achter,
dan zien we elkaar snel!